Bértartott lovak számára 3 zárt ás egy angol típusú istálló áll rendelkezésre. A boxok önitatóval vannak ellátva tarolokés agyag talajúak. A bértartás díja magában foglalja a ló teljes ellátását: napi háromszori, az adott ló egyedi igényeihez igazított mennyiségű roppantott abrak (zab) és kétszer friss széna biztosítását. Az egész nap karámozott lovak délben a karámban is kapnak szálas takarmányt és friss vizet.

Az ár tartalmazza továbbá a gondos almozást, kisebb egészségügyi ellátást; valamint patamosó, karám, pálya (korszerű akadályparkkal) és fedeles lovarda használatát. A lovarda jó elhelyezkedése kiváló tereplovaglási lehetőséget biztosít a környező Natura 2000-es természetvédelmi területeken.

Három nagy, közös karámunk mellett igény szerint egyéni karámozásra is van lehetőség kisebb karámokban. Egyes karámokhoz villanypásztorral körbevett legelőt is kapcsolunk amely tavasztól-őszig használható.

Bértartott lovaink számára állandó lovászi felügyeletet, bértartóink számára pedig öltözőt /igény szerint saját szekrénnyel/, WC-t, zuhanyozót, zárható közös nyergest biztosítunk.

Nem szerepel a bértartási díjban a patkolás, a lovas által a lován előidézett sérülések kezelése, az éves oltás, valamint a gondos tartás ellenére a ló által saját magán okozott sérülések ellátásának költsége. Továbbá nem szerepel az esetleges kórházi ellátás díja sem, amennyiben a betegség vagy sérülés nem a tartó gondatlanságából adódott.

A bértartás ára: 104.000 Ft/ hó

Az ár tartalmazza az ÁFA-t, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.