futószáras lovasoktatás
Futószáras oktatás

Lovardánk egyaránt rendelkezik fedeles és nyitott lovas pályával, melynek köszönhetően időjárástól függetlenül, minden évszakban biztosított a minőségi lovasoktatás, lovaglási lehetőség vendégeink és bértartóink számára.

Szakképzett oktatóink segítségével magas színvonalú lovasoktatást nyújtunk kezdő és haladó lovasok számára is, futószáras oktatástól a díjlovaglás, illetve a díjugratás szakágakig.

osztály lovasoktatás
Osztály lovaglás

15 lóból álló állományunk lehetővé teszi azt, hogy mindenki a saját tudásának megfelelő sporttársat kapja, valamint, hogy időről-időre új feladatok elé állítsuk a lovasokat a különböző jellemű lovakkal való együttműködés során. Természetesen eközben mindenki megtalálja a kedvencét közöttük.

A legkisebbeket egy szelíd, futószáron és szabadon is kezesen dolgozó pónilóval várjuk.

A Zsámbéki medence egyedülálló természet adta lehetőségeiből valamint a lovarda jó elhelyezkedéséből adódóan a tereplovaglás szerelmesei sem fognak csalódni, ha ellátogatnak hozzánk. Felelősségteljes vezetővel indítunk egy illetve két órás időtartalmú tereplovaglásokat megbízható lovakon, előzetes egyeztetés után.

Buttler és Bodza

Kitartó és rendszeres lovasaink számára versenyzési lehetőséget is tudunk biztosítani erre alkalmas lovainkon, a versenysportban is jártas edzőink felkészítésével.

A lovasoktatás előzetes bejelentkezést igényel!

  • Sőrés Anikó: 06-30-391-5818

Áraink:

  • Pónilovaglás jegy: 3.800 Ft / 15 perc
  • Pónilovaglás 5 alkalmas bérlet: 17.000 Ft
  • Futószár jegy /kezdőknek/: 5.400 Ft / 20 perc
  • Futószár 5 alkalmas bérlet: 25.000 Ft
  • Osztálylovaglás jegy: 6.000 Ft / óra
  • Osztálylovaglás 10 alkalom: 54.000 Ft

A bérletek 3 hónapig érvényesek

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.