lovastábor

Gyermek lovastábor

1993 óta minden nyári és őszi szünetben szervezünk 6 napos lovastábort gyermekeknek 7-17 éves korig, kezdő szinttől a tereplovas tudásszintig.

A gyermekek a napi kétszeri lovagláson kívül elsajátíthatják a lóval és lovaglással kapcsolatos alapismereteket és – állandó felügyelet mellett – különböző programokon vehetnek részt. Cukrászdába és városismereti sétára megyünk, délutánonként különböző játékokat és lovas vetélkedőket tartunk a gyerekeknek, szabadon választhatóan kézműveskedünk, csapatzászlót festünk, dekupázsolunk, matricákat készítünk. (Természetesen általában lovakkal kapcsolatos művek születnek, amiket aztán büszkén visznek haza a gyerekek.)

Ha van még kedv és energia késő délutánra, akkor számháborúzunk a lovarda mellett található dimbes-dombos erdőben, vagy más csapatjátékokat találunk ki.

A lovaglás rossz idő esetén sem marad el, a lovarda fedelesében tartjuk ilyenkor az órákat.

A turnusok – a meghirdetett heteken – hétfő reggel 9 órától a szombat délelőtti, szülőknek szóló bemutatóig (Táborzáró lovaglás) tartanak. Lehetőség van kevesebb napra is jelentkezni a táborra. Azokat a gyerekeket, akik még kicsik a bentlakásos táborozáshoz, szeretettel várjuk napközis táborosként (akár csak néhány napra is). A napközis tábor reggel fél 9-től délután 5-ig tart, de ez igény szerint változtatható.

Étkezés a lovarda panziójában

2024-es nyári táborok időpontja:

július 8. – július 13.
július 29. – augusztus 3.
augusztus 5. – augusztus 10.
augusztus 19. – augusztus 24.
augusztus 26. – augusztus 31.

Bentlakásos táborosaink elszállásolása a lovarda panziójában 3-5 ágyas szobákban, teljes ellátással, napi négyszeri kiadós étkezéssel: reggeli, két fogásos ebéd, uzsonna és vacsora, valamint gyümölcs és napközben korlátlan limonádé fogyasztással történik.

Bejárós táborosok számára is biztosítjuk a reggelit, két fogásos ebédet, uzsonnát és a korlátlan limonádé fogyasztást.

Részvételi díj

A hat napos tábor szállással, teljes ellátással, lovas oktatással és egyéb programokkal: 98.000,- Ft, a bejárós/napközis tábor ára 89.000,- Ft.

Kedvezmények

5-5% kedvezményt biztosítunk a testvéreknek a tábordíjból, valamint 10% kedvezmény jár az adott évben a második tábor árából. (A kedvezmények nem összevonhatóak.)

Amennyiben valaki nem teljes hétre jelentkezik, úgy a napi díj 21.000,- Ft (bentlakásos) vagy 19.000,- Ft (napközis).

A táborunkba jelentkező résztvevőktől 20.000,- Ft előleget kérünk, mely befizetése utalással a 10104105-09561746 Budapest Bankos bankszámlaszámra (számlatulajdonos: Szent György Lovasclub Kft.) történhet (a gyermek nevének és a turnus feltüntetésével). A fennmaradó összeget a táborozás kezdetekor kérjük kiegyenlíteni.

Szükséges felszerelés

   • lovaglásra alkalmas nadrág (hosszúnadrág, lehetőleg nem farmer, hanem pamut)
   • zárt cipő (lehetőleg kemény talpú)
   • kobak vagy biciklis bukósisak (kobak igény szerint bérelhető a lovardában)
   • sapka, fürdőruha, naptej
   • törölköző, tisztasági felszerelés
   • kulacs
   • váltócipő, illetve váltás ruha
   • benti használatra papucs

Az ágyneműt a lovarda biztosítja.

Jelentkezés az online regisztrációs lap kitöltésével ITTA jelentkezést csak az előleg befizetése után tekintjük érvényesnek!

További információ: Csukás Nikolettnél a 06-20-507-6030-as telefonszámon, Farkas Benedeknél a 06-30-603-1863-as telefonszámon, illetve a szentgyorgylovasclub@gmail.com e-mail címen.

IMG_0454[1] IMG_0511[1]