lovastábor

Gyermek lovastábor

1993 óta minden nyári és őszi szünetben szervezünk 6 napos lovastábort gyermekeknek 7-17 éves korig, kezdő szinttől a tereplovas tudásszintig.

A gyermekek a napi kétszeri lovagláson kívül elsajátíthatják a lóval és lovaglással kapcsolatos alapismereteket és – állandó felügyelet mellett – különböző programokon vehetnek részt. Felnőtt kísérőkkel strandolni megyünk a közeli Espa Wellness szállóba, délutánonként különböző játékokat és lovas vetélkedőket tartunk a gyerekeknek, szabadon választhatóan kézműveskedünk, csapatzászlót festünk, dekupázsolunk, matricákat készítünk. (Természetesen általában lovakkal kapcsolatos művek születnek, amiket aztán büszkén visznek haza a gyerekek.)

Ha van még kedv és energia késő délutánra, akkor számháborúzunk a lovarda mellett található dimbes-dombos erdőben, vagy más csapatjátékokat találunk ki.

A lovaglás rossz idő esetén sem marad el, a lovarda fedelesében tartjuk ilyenkor az órákat.

A turnusok – a meghirdetett heteken – hétfő reggel 9 órától a szombat délelőtti, szülőknek szóló bemutatóig (Táborzáró lovaglás) tartanak. Lehetőség van kevesebb napra is jelentkezni a táborra. Azokat a gyerekeket, akik még kicsik a bentlakásos táborozáshoz, szeretettel várjuk napközis táborosként (akár csak néhány napra is). A napközis tábor reggel fél 9-től délután 5-ig tart, de ez igény szerint változtatható.

Étkezés a lovarda panziójában

2021-es nyári táborok időpontja:


augusztus 02. – augusztus 07.
augusztus 09. – augusztus 14.
augusztus 23. – augusztus 28.

Bentlakásos táborosaink elszállásolása a lovarda panziójában 3-5 ágyas szobákban, teljes ellátással, napi négyszeri kiadós étkezéssel: reggeli, két fogásos ebéd, uzsonna és vacsora, valamint gyümölcs és napközben korlátlan limonádé fogyasztással történik.
Bejárós táborosok számára biztosítjuk a két fogásos ebédet, uzsonnát, gyümölcsöt és a korlátlan limonádé fogyasztást.

Részvételi díj

A hat napos tábor szállással, teljes ellátással, lovas oktatással és egyéb programokkal: 61.000,- Ft, a bejárós/napközis tábor ára 51.000,- Ft.

Kedvezmények

5-5% kedvezményt biztosítunk a testvéreknek a tábordíjból, valamint 10% kedvezmény jár az adott évben a második tábor árából. (A kedvezmények nem összevonhatóak.)

Amennyiben valaki nem teljes hétre jelentkezik, úgy a napi díj 10.000,- Ft (bentlakásos) vagy 8.500,- Ft (napközis).

A táborunkba jelentkező résztvevőktől 20.000,- Ft előleget kérünk, mely a helyszínen befizethető vagy utalással a 10104105-09561746 Budapest Bankos bankszámlaszámra (számlatulajdonos: Szent György Lovasclub Kft.) történhet (a gyermek nevének és a turnus feltüntetésével). A fennmaradó összeget a táborozás kezdetekor kérjük kiegyenlíteni.

Szükséges felszerelés

   • lovaglásra alkalmas nadrág: (hosszú nadrág, lehetőleg nem farmer, hanem pamut)
   • zárt cipő (lehetőleg kemény talpú)
   • kobak vagy biciklis bukósisak (kobak igény szerint bérelhető a lovardában)
   • sapka, fürdőruha, naptej
   • törölköző, tisztasági felszerelés
   • kulacs
   • váltócipő, illetve váltás ruha

Az ágyneműt a lovarda biztosítja.

Jelentkezés az online regisztrációs lap kitöltésével ITTA jelentkezést csak az előleg befizetése után tekintjük érvényesnek!

További információ: Csukás Nikolettnél ‭06-20-507-6030‬-as, Farkas Benedeknél a 06-30-603-1863-as vagy Farkas Tamásnál a 06-70-371-3152-es telefonszámon, illetve a szentgyorgylovasclub@gmail.com e-mail címen.

IMG_0454[1] IMG_0511[1]

18 thoughts on “Lovastábor

  • 2015. május 11. at 20:32
   Permalink

   Kedves Noémi,
   Címünk Zsámbék, Mányi út. Az “elérhetőség” fül alatt megtalálod a pontos címet, térképpel együtt. Üdv: Szent György Lovasclub.

  • 2013. július 7. at 22:39
   Permalink

   Napi két alkalommal van lovaglás, melynek intervalluma a tudásszinttől függ.
   A futószáras lovaglás 20 perc, az osztály kb 1 óra.
   Szeretettel várunk!

  • 2013. július 7. at 22:38
   Permalink

   Kedves Alexandra!

   A gerincvédő nem kötelező, de ajánlott!

   Üdv,

   Szt György LC

 • 2013. június 19. at 16:14
  Permalink

  Tisztelt Táboroztatók.!

  Olyan is mehet a táborba aki már 7éve minden nyáron lovagol, osztály ill.tereplovaglásban? Van tereplovaglás is?

  • 2013. június 19. at 22:19
   Permalink

   Kedves Vivien,

   tereplovaglás is lesz természetesen. Táborainkban sok a visszajáró, gyakorlott lovas.

   Szeretettel várunk!

  • 2013. június 10. at 16:27
   Permalink

   Kedves Rita,

   a kobak bérleti díja 300 Ft/nap, valamint 3000 Ft letéti díjat kell fizetni amit az utolsó napon visszaadunk.

 • 2013. június 1. at 20:28
  Permalink

  Kedves Lovasklub!
  Érdeklődni szeretnék, hogy van e még hely a július 22-én induló turnusban, valamint, gyermekem lovagolt korábban, épp a kezdő és haladó határon van (szerintem). Persze ő azt gondolja már mindent tud 🙂 .. van valamilyen felmérés besorolás előtt?
  Válaszukat előre is köszönöm.

  • 2013. június 1. at 23:51
   Permalink

   Kedves Szilvi!

   A szabad helyekről a megadott telefonszámon érdeklődhet. Az első nap kiderül, hogy ki mit tud, addig is a gyermek eljöhet egy táboron kívüli időpontban kipróbálni magát….
   Szeretettel várjuk!

 • 2013. május 17. at 09:57
  Permalink

  Ha én rég lovagoltam, szóval már nem friss a tudásom, és olyanokkal mennék akinek nagyon friss, akkor az hogy lenne? Lenne velük együtt közös program? 🙂 (lovas)

  • 2013. május 20. at 13:22
   Permalink

   Kedves Izabella,

   a nem friss lovaglótudás a második napra frissé válik. Természetesen lesznek közös lovasprogramok, hisz mindenki (kezdő és haladó is) egy időben lovagol amit a különböző vérmérsékletű és tudású nagy számú iskolaló állományunk tesz lehetővé.
   Szeretettel várunk a táborba!

  • 2013. május 4. at 18:48
   Permalink

   Kedves Veronika!

   Itt az oldalon láthatók a turnusok időpontjai. Jelentkezni és a fennmaradt férőhelyekről érdeklődni a megadott telefonszámon lehet.
   Várjuk szeretettel a táborban!!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .